Pereiti prie turinio

Krepšelis

Jūsų krepšelis yra tuščias

Straipsnis: BLUE AMBER ORGANICS - organinė ECOCERT sertifikuota odos priežiūros linija

BLUE AMBER ORGANICS - organinė ECOCERT sertifikuota odos priežiūros linija

BLUE AMBER ORGANICS - organinė ECOCERT sertifikuota odos priežiūros linija

Visų pamėgta ir vertinama GEMOLOGY mėlynojo gintaro linija žengia dar vieną žingsnį į priekį. Ištobulintas, atnaujintas ir patentuotas aktyviųjų komponentų kompleksas ir išgryninta iki 99,9% natūralių ingredientų produktų sudėtis, ECOCERT sertifikatas - tai naujos kartos BLUE AMBER ORGANICS produktų linija.

Laikantis mokslinio požiūrio, GEMOLOGY sukūrė naują aktyviųjų ingredientų kompleksą OBAC®, sujungiantį mineralus ir augalus, kuris papildė visus mėlynojo gintaro linijos produktus.

The Blue Amber Organics Complex - OBAC® (mėlynojo gintaro organinis kompleksas), sudaro 3 galingi aktyvieji ingredientai:

MĖLYNASIS GINTARAS: gausus sieros mikroelemento, atkuriamąjam ir antioksidaciniam poveikiui, mažinančiam odos reaktyvumą.

SPANGUOLIŲ VANDUO: aktyvus vanduo iš šviežių uogų, stiprus antioksidantas ir natūralus prieš laisvuosius radikalus kovojantis ingredientas, apsaugantis ir maitinantis ląsteles.

GRIKIAI: gausūs fosforo, magnio, cinko, vario ir geležies, ideali kompozicija slopinanti uždegiminį mechanizmą esant užterštumui, apsaugo odą ir sustiprina barjerinę funkciją.

Šis patentuotas aktyvusis ingredientų kompleksas kovoja prieš išorinę aplinkos ir vidinę organizmo taršą ir oksidacinį stredą bei stimuliuoja 5 gyvybines odos funkcijas - drėkinimas, matinimas, deguonies aprūpinimas, apsauga, atgaivinimas.

Mokslinių tyrimų metu įrodytas OBAC® kompleso efektyvumas:
• sumažina oksidacinio streso sukeltus laisvuosius radikalus iki 2.3 karto efektyviau nei vitaminas E;
• sumažina taršos sukelto Interleukin-8 išskyrimą iki 26%;
• atkuria odos tinkelio vientisumą, kuris sunaikinamas dėl teršalų.